Dezvoltare personala

Cursuri de programare web pentru studentii de la Stiinte Economice, cu spcialistii EBS

Cursuri de programare web pentru studentii de la Stiinte Economice, cu spcialistii EBS

Studentii Facultatii de Stiinte Economice din Cadrul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu vor avea ocazia sa participe la traininguri sustinute de specialistii unei importante companii din industria IT.

Cursurile extra-curriculare EBS UNI STEPS Beginner se vor desfasura pe parcursul a patru semestre si vor cuprinde notiuni generale de programare si notiuni de programare web, fiind realizate in urma parteneriatului dintre EBS Romania – filiala Sibiu si Facultatea de Stiinte Economice.

”Aceste cursuri fac parte din initiativa EBS UNI STEPS, prin care EBS Romania — filiala Sibiu va oferi posibilitatea studentilor de la facultatile de Inginerie si Stiinte Economice sa isi aprofundeze cunostintele de informatica si programare, in paralel cu studiile lor, pe o perioada de 4 semestre”, a declarat Maria Metz — Senior Vice President, Head of Delivery & Workforce Managemen EBS Romania.

“Studentii Facultatii de Stiinte Economice, inscrisi la aceste cursuri care se desfasoara in afara programei didactice au posibilitate de a dobandi cunostinte noi in domeniul programarii calculatoarelor. Ii felicit pentru determinare si implicare, pentru ca ei, nefiind neparat de specialitate vor depune un efort considerabil si suplimentar pentru a deveni competitivi pe piata muncii intr-un domeniu atat de dinamic cum este programarea web”, a declarat Eduard Stoica — Lector.dr., Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu.

Compania EBS Romania doreste ca studentii inscrisi la acest program sa intre in contact cu domeniul programarii si sa adune un bagaj de cunostinte solide, astfel incat la terminarea programului sa poata face dovada ca au o intelegere sanatoasa a domeniului si cu un efort minim sa poata fi specializati pe o anumita nisa (de ex. SAP, Cobol, AngularJS, etc). Prin acest program nu se doreste specializarea studentilor pe o anumita directie, ci mai degraba, se doreste oferirea a cat mai multe perspective dupa terminarea programului. Cu toate acestea, programul va avea ca baza de curs limbajul C# in STEP 1 si JavaScript/AngularJS in STEP 2. Cunostintele acumulate vor fi verificate la sfarsitul fiecarui STEP, printr-un test sau prin rezultate practice.

parteneriat stiinte economice - ebs sibiu 2


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309