ADMINISTRATIE

„Cutiuta” intra in modernizare. Teren artificial si nocturna

„Cutiuta” intra in modernizare. Teren artificial si nocturna

Terenul de antrenament de langa stadionul Municipal, „Cutiuta”, va intra intr-un amplu proces de modernizare. Lucrarile vor dura cinci luni si vor coste aproape 1.5 milioane lei, anunta Primaria Sibiu.

reamenajare Cutiuta Sibiu

“Terenul secundar al Stadionului nu este in prezent intr-o stare buna pentru a fi utilizat. Nici gazonul, nici tribunele si nici imprejmuirea nu corespund pentru desfasurarea de activitati sportive in bune conditii. Prin acest contract, terenul secundar va redeveni functional pentru antrenamente de fotbal si meciuri de minifotbal. Prin peretele de alpinism vom adauga si ceva nou intregii zone, oferind posibilitatea practicarii si acestui sport. Parcul Sub Arini trebuie sa prinda viata, iar acesta este un prim proiect in acest sens”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Contractul a fost semnat cu firma SC Monolit Junior SRL, valoarea acestuia fiind de 1.477.927,20 lei. Ordinul de incepere a lucrarilor a fost emis luni, 9 mai, iar termenul de realizare a acestora este de cinci luni.

 Teren multifunctional

Conform caietului de sarcini, firma castigatoare va amenaja un teren de fotbal cu gazon artificial cu dimensiuni de 51 x 97 m. Pentru a transforma terenul intr-unul cu mai multe functionalitati, terenul mare poate fi impartit pe latime in alte patru terenuri de minifotbal. Pe latura nord-estica a terenului (spre Hotel Silva) a terenului mare va fi amenajat un perete de alpinism format din sapte panouri.

Contractul prevede si reabilitarea tribunei laterale şi ingradirea intregii zone cu gard şi plasa. Amenajarile vor fi completate de o instalaţie care face posibila sonorizarea diverselor evenimente, o instalatie de nocturna si o cişmea cu apa potabila. Proiectul include şi amenajarea unei alei pietonale pe latura dinspre parc a terenului mare.

teren secundar 2_Cutiuta2

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275