EVENIMENT

Dan Barna (USR): Se stie, galeria lui Dinamo este apropiata de PSD…

Dan Barna (USR): Se stie, galeria lui Dinamo este apropiata de PSD…

Deputatul de Sibiu al Uniunii Salvati Romania (USR), Dan Barna, a solicitat Parchetului sa investigheze cu maxima celeritate informatia conform careia PSD s-ar fi aflat in spatele manifestarilor violente ale unor galerii de fotbal, la protestul de miercuri seara din Piata Victoriei.

proteste-piata-universitatiiSolicitam Parchetului sa investigheze cu maxima celeritate si seriozitate prezumtia care vedem ca a aparut in spatiul public privind faptul ca PSD ar fi in spatele acestor manifestari ale galeriilor unor cluburi sportive. Se stie, galeria lui Dinamo este apropiata de PSD, a participat la mitinguri si evenimente pro PSD si de aceea aflarea adevarului legat de cine a orchestrat aceasta demonstratie este una fundamentala pentru societatea noastra”, a spus joi Barna, intr-o conferinta de presa la Parlament.

Acesta a criticat interventia fortelor de ordine, afirmand ca au asistat „ca la teatru” la manifestarile galeriilor.

„Avem aceasta suspiciune pentru ca, daca ne uitam la modul in care MAI a inteles sa intervina…au fost aproape 2 ore in care manifestarile huliganice au fost lasate sa se intample. (…) A fost o perioada in care nu s-a intervenit in niciun fel, fortele de ordine ale MAI privind ca la teatru cum acesti huligani s-au manifestat in spatiul public, deturnand evenimentul si alungand de fapt oamenii care s-au retras in mod decent, adevaratii protestatari”, a aratat Barna.

Sursa: Agerpres

Foto: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309