POLITICA

De ce ii este frica lui Victor Ponta? Intrebarile retorice ale lui Mihai Razvan Ungureanu care il descalifica pe actualul premier!

De ce ii este frica lui Victor Ponta? Intrebarile retorice ale lui Mihai Razvan Ungureanu care il descalifica pe actualul premier!

mihai razvan ungureanu forta civicaPremierul Victor Ponta a fost pus la zid de catre presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu intr-un editorial publicat in ziarul Adevarul intitulat “De ce iti e frica, Victore?”. MRU il acuza direct pe actualul Premier de lasitate, de pactul cu baronii si de apropierea fatisa de Moscova si il avertizeaza ca de ce ii este frica n-o sa scape.

“De ce iti e frica sa imi rostesti numele in public, dar nu ti-a fost rusine sa iti treci in bilant realizarile din timpul mandatului meu de Prim-Ministru?

De ce iti e frica sa spui ca visezi sa candidezi la Presedintie, dar alergi dupa voturi prin tara si ti-ai pus poza peste tot

De ce iti e frica de baroni, dar nu ii lasi sa intre la puscarie si te afisezi cu ei peste tot?

De ce iti e frica sa te intalnesti cu reprezentantii Uniunii Europene si ai Statelor Unite, dar nu ti-a fost rusine sa ceri audiente la Moscova?

De ce iti e frica sa recunosti ca ai plagiat, dar nu ai avut bunul simt sa renunti la titlul de Doctor?

De ce iti e frica sa ne spui ca esti manevrat si preferi sa spui prostii, doar ca sa scapi de papusari?

De ce iti e frica de FORTA CIVICA si ti-ai trimis ciracii sa ne rupa afisele si banerele?

Victore, de ce iti e frica nu o sa scapi!”, este mesajul lui MRU pentru Ponta.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279