SPORT

De ce n-a jucat sibianul Radu Niculescu la CM din SUA? Le-a furat nevestele lui Stelea si Dan Petrescu!

De ce n-a jucat sibianul Radu Niculescu la CM din SUA? Le-a furat nevestele lui Stelea si Dan Petrescu!

radu niculescu

Unul din cele mai bune produse ale fotbalului sibian, Radu Niculescu, a ratat participarea la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii din 1994, din motive ce nu tin fotbal. Desi varianta oficiala a fost o accidentare, un apropiat al fostului atacant a dezvaluit adevaratul motiv, pentru gsp.ro. I-au placut nevestele a doi colegi influenti: Dan Petrescu si Bogdan Stelea.

Citeste si EXCLUSIV: Radu Niculescu a vandut restaurantul La Turn. Vezi cine este noul proprietar si cati bani a platit!

De altfel, cu Dana Petrescu (foto) a si avut o relatie pe care, la un moment dat a si facut-o publica. Astfel, cum influenta celor doi era extrem de mare la echipa nationala, fiind buni prieteni si cu Gica Hagi si Gica Popescu, sibianul a fost lasat in afara lotului. radu niculescu si dana petrescu

 

„Accidentarea din meciul cu Slovenia n-a fost o problema reala. Atunci, Radu se putea reface in doua-trei-patru zile. Avea doar o ruptura musculara minora. Altceva a fost la mijloc. S-a dat la nevestele a doi colegi de echipa, Bogdan Stelea si Dan Petrescu. Acestia nu l-au vrut atunci in echipa!”, a dezvaluit un prieten al lui Radu Niculescu.

Articolul complet pe gsp.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279