POLITICA

De ce tace Iohannis? „Imi respect promisiunea din campania electorala”

De ce tace Iohannis? „Imi respect promisiunea din campania electorala”

Absenta presedintelui Klaus Iohannis din peisajul media este modul diferit de a face politica, pe care l-a promis in compania electorala, spune fostul primar al Sibiului. Acesta a adăugat ca alege sa comunice atunci cand este important, „fara sa caut senzationalul”.

DECIZIA in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis!2

„Când am intrat în campania electorală am spus că vreau altfel de politică şi poate nu s-a înţeles încă foarte bine în ce constă acest altfel de politică. Probabil majoritatea şi-a dat seama că vorbesc mai puţin, fac mai mult, comunic lucruri fără să caut senzaţionalul”, a spus preşedintele la TVR.

Klaus Iohannis a adăugat că cel mai important lucru este ca dezbaterea din spaţiul politic să fie pe un ton serios şi aplicată.

„Cel mai important şi cred că se vede între timp, am dorit şi doresc în continuare ca dezbaterea în spaţiul politic să fie pe o tonalitate serioasă, aplicată, pe tema care este în dezbatere şi cred că aici putem să constatăm cu toţii că tonul în spaţiul politic este unul mai calm, lumea se concentrează pe ce vrea să prezinte şi nu mai avem acele veşnice breaking news de certuri între preşedinte şi prim-ministru, între prim-ministru şi nu ştiu ce partid. Şi chiar dacă sunt opinii diferite, ceea ce este şi normal, tot mai mult observăm că politicienii folosesc argumentul în loc de acuzaţie fără niciun argument”, a conchis preşedintele.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309