SPORT

Debut cu victorie pentru CSU Sibiu. Urmeaza Steaua!

Debut cu victorie pentru CSU Sibiu. Urmeaza Steaua!

CSU Atlassib Sibiu

CSU Sibiu a debutat cu o victorie in noul sezon, 61-53 (12-9, 15-17, 11-14, 23-13) pe terenul BC Timisoara, o echipa aflata la un pas de desfiintare si care a reusit sa se formeze cu doar cateva zile inaintea jocului.

”Fiind primul meci oficial al campionatului, jucatorii nostri nu au jucat nici macar la 50 la suta din potentialul lor. Asta pentru ca a fost mult stres, au fost emotiile si dorinta mare de a castiga acest meci. În plus, nu stiau cu cine vor juca, pentru ca au intalnit o echipa formata in urma cu trei zile. Poate de aceea nici nu am reusit sa gasim, mereu, solutii in atac. De aparare nu pot sa ma plang, de vreme ce nu am primit decat 53 de puncte. Nici noi nu am marcat foarte mult, dar suntem ca si la meciurile amicale, oricare jucator ar putea marca mai mult. Avem cel putin 5  jucatori care pot marca peste 10 puncte. Din pacate, suferim la recuperari si se pare ca inca nu reusim sa reparam problema asta. Dar o victorie, ramane intotdeauna o victorie si sper ca aceasta sa ne dea aripi si incredere pentru meciurile urmatoare”, a spus Dan Fleseriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: O. Popa Calota 15p, K. Hardy 10 p, L. Gilbert 10p, B. Lalovic 9p,  M. Klassen 8 p, W. Paul 6p, M. Harrison 3p.

Saptamana viitoare, vineri, pe 9 octombrie 2015, de la orele 18:15, Sibiul primeste vizita celor de la Steaua CSM Eximbank, la Sala Transilvania


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349