SPORT

Decizia care complica planurile de salvare de la retrogradare a celor de la Gaz Metan Medias  

Decizia care complica planurile de salvare de la retrogradare a celor de la Gaz Metan Medias   

fotbal u-cluj-gaz-metan-medias 2015

Cu doar doua etape inainte de finalul sezonului, fotbalistii de la Gaz Metan Medias s-au trezit intr-o situatie si mai complicata decat erau pana acum. Aflati cu doar un loc deasupra liniei care permite ramanerea in Liga I si sezonul viitor, mediesenii s-au trezit, peste noapte, pe loc retrogradabil.

Acest lucru s-a intamplat dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis, vineri dimineata, sa dea inapoi cele 24 puncte cu care a fost penalizata CFR Cluj. Astfel, fosta campioana a acumulat 54 de puncte si a ajuns pe locul 3, in timp ce Gaz Metan a cazut pe locul 13, primul retrogradabil. In aceste conditii, partida cu Concordia Chiajna din aceasta dupa-amiaza (ora,18,30) va deveni decisiva. Mediesenii au, in acest moment, 35 de puncte, in timp ce adversarii, cu trei mai mult. Asa ca, orice alt rezultat in afara victoriei va insemna retrogradarea pentru Gaz Metan. Chiar si in cazul unui succes, fotbalistii pregatiti de Ion Balaur nu sunt salvati. Scorul de azi ar trebui sa fie unul care sa le permita sa contracareze acel 0-2 din tur, iar in ultima etapa sa castige la Brasov.

Intrarea la jocul decisiv de astazi este libera!

(Clasament actualizat: prosport.ro)

Foto: gazmetanmedias.blogspot.com

clasament liga 1


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279