SOCIAL

Decizie surprinzatoare luata de Klaus Iohannis. Este primul presedinte roman care face asa ceva

Decizie surprinzatoare luata de Klaus Iohannis. Este primul presedinte roman care face asa ceva

klaus iohannis cu designerul alexandru ciucu

Fostul primar al Sibiului, Klaus Iohannis mai sparge odata tiparele politicii romanesti, cu care am fost obisnuiti in ultimii 25 de ani. Presedintele in functie a decis ca de acum incolo sa aiba un designer personal.

Si, cum colaborarea dintre sotia sa Carmen si Alexandru Ciucu a mers foarte bine, Klaus Iohannis a decis sa apeleze si el la designerul Casei Regale, anunta evz.ro.

De altfel, Presedintele Romaniei este imbracat cu un costum ce-i poarta numele, croit manual si cu stofa de la cele mai cunoscute tesatorii. Potrivit sursei, la costumele ce vor fi purtate de Klaus Iohannis se lucreaza intre 80 si 100 de ore. Imbracamintea este croita integral manual, iar materialele provin de la tesatorii vestite. La final, fiecare costum este personalizat cu numele intreg al clientului. Costumul Ciucu ajunge astfel sa fie cel mai scump facut in Romania.

Articolul complet pe evz.ro

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275