SOCIAL

Decizie usturatoare! Ce se va intampla cu vanzarea medicamentelor de acum inainte?

Decizie usturatoare! Ce se va intampla cu vanzarea medicamentelor de acum inainte?

Comercializarea online a medicamentelor ar urma sa fie permisa doar pe site-urile specializate, administrate de farmaciile si drogheriile autorizate, potrivit unui proiect de lege care a primit, astazi, raport favorabil din partea Comisiei pentru sanatate a Camerei Deputatilor.

Initiativa este sustinuta de parlamentari din toate partidele politice si a primit deja votul Senatului. Semnatarii documentului au explicat ca riscurile la care se expun persoanele care opteaza pentru medicamente cumparate de pe internet sunt foarte mari, iar aceste produse nu prezinta siguranta pentru consumator. Nerespectarea prevederilor acestei legi va fi sanctionata cu inchiderea site-urilor respective si cu amenda de la 30 la 50 de mii de lei. Raportul Comisiei de sanatate va fi inaintat plenului Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional, transmite redactorul Angela Matei, relateaza RADOR.

medicamente online

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309