EVENIMENT

Dezvaluirile directoarei de la Polisano! Care este CAUZA MORTII sibianului ILIE VONICA!

Dezvaluirile directoarei de la Polisano! Care este CAUZA MORTII sibianului ILIE VONICA!

Dezvaluirile directoarei de la Polisano! Care este CAUZA MORTII sibianului ILIE VONICA!2

Directorul executiv al clinicii Polisano, Cojan Adela a facut dezvaluiri despre moartea sibianului Ilie Vonica, precizand ca doctorul trecea prin clipe dificile in ultimele zile de dinaintea mortii sale.

Pentru prima data cei de la clinica Polisano, au acceptat sa vorbeasca despre ceea ce s-a intamplat cu medicul Ilie Vonica, inainte ca acesta sa se sinucida, dar si despre clipele in care medicii sibieni au incercat cu disperare sa ii salveze viata celui care a pus pe picioare una din cele mai de succes afaceri din domeniul medical romanesc.

Adela Cojan vorbeste cu emotie despre Ilie Vonica.

”Pentru mine a fost un privilegiu sa lucrez alaturi de doctorul Vonica. Pentru noi toti a fost un exemplu de corectitudine, cinste onestitate si multa generozitate, dar si multa sensibilitate sufleteasca. Venea si imi zicea: vezi? Uite se moare cu zile. Hai sa facem.. (..) Pentru noi toti ne-a imprimat spiritul de echipa. Ne-a rugat sa fim uniti si sa ii continuam misiunea. Indiferent daca era plecat, mergeam mai departe pe proiectele dumnealui, iar de acum incolo continuam misiunea acestui spital si o sa ducem mai departe proiectele domnului doctor”, a marturisit directorul executiv de la clinica Polisano.

Misiunea medicului Ilie Vonica merge mai departe

” Absolut toata echipa este de acum incolo cu mult mai multa determinare si entuziasm sa continue misiunea acestui spital si acestui proiect, mai ales ca domnul doctor având o asa mare deschidere pentru ideile acestea medicale inovatoare, deschisese portile inclusiv pentru tratamentele genetice. (..) O sa facem tot posibilul ca tot ceea ce s-a dezvoltat pana acum sa mearga in continuare. De fapt in urma discutiilor avute in intreaga companie, toate firmele vor merge mai departe continuand obiectivele intregului grup”, a mai spus Adela Cojan.

Nu a mai putut fi salvat. Vonica incepuse sa fumeze mult

Directoarea de la Polisano a explicat si faptul ca medicii din echipa de interventie care au incercat sa ii salveze viata lui Ilie Vonica, au facut tot ce e posibil ca sa il stabilizeze pe acesta. Eforturile au fost insa in zadar.

”In primul moment au fost socati si extrem de impresionati de eveniment. S-au repliat indata. Imediat echipa multidisciplinara s-a format si a incercat sa faca tot posibilul sa salveze viata lui Ilie Vonica. Au fost insa leziuni incompatibile cu viata. Asa cum scrie si in raportul medico legal erau leziuni incompatibile cu viata”, spune directorul executiv de la clinica Polisano.

Adela Cojan a mai marturisit ca Ilie Vonica se schimbase mult in ultimele zile.

”Era preocupat. Slabise mult si fuma foarte mult”.

Ilie Vonica s-a sinucis marti dupa amiaza dupa ce s-a aruncat in cap de pe mansarda casei sale. Afaceristul sibian va fi inmormantat duminica la cimitirul de la Biserica din Groapa de pe strada Justitiei din Sibiu.

La funerarii este asteptata si sotia Ioana, aflata deocamdata in arest preventiv, in Capitala, retinuta in scandalul retetelor false, aparut la finele lunii trecute.

Sursa: caplimpede.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349