SOCIAL

Dezvaluirile unei foste politiste despre sistem: Norma de amenzi, pile, misoginism

Dezvaluirile unei foste politiste despre sistem: Norma de amenzi, pile, misoginism

Politia-rutiera

O fosta politista din Constanta, care a renuntat la uniforma pentru a munci intr-un spital din Germania dezvaluie amanunte incredibile din interiorul sistemului, scrie realitatea.net. Anda Mitrana acuza ca incadrarile se faceau pe pile, colegii erau misogini si trebuia sa munceasca zece ore pentru a indeplini norma de 30 de amenzi pe zi.

„Imi amintesc din perioada inceputurilor, cum trebuia sa scriu cel putin 30 de procese verbale, doar pentru traversare neregulamentara a pietonului. Eram trimisi, doi politisti, in cartierul Tomis 3, unde traversau strada neregulamentar cu zecile de pietoni odata. Noi eram doi. Pe care dintre ei sa-i amendam? Daca le observam intentia si ii fluieram sa nu traverseze, nu era bine, caci ramaneam fara procese verbale. Cu greu reuseam sa amendam un pieton, dupa ce traversa strada. Pentru ca oamenii fugeau, se aruncau efectiv in fata masinilor si rar se intampla sa-i prindem din urma”, povesteste fosta politista.

Aceasta spune ca problemele incep chiar inainte de a intra in sistem, din Scoala de Politie.

„Inca de cand intri in acest sistem te lovesti de nedreptati. Am facut un an si trei luni la Scoala de Politie «Vasile Lascar» din Campina, unde treci printr-un adevarat chin. Totul pentru a deveni politist. Pentru ca atunci cand ajungi in inspectorat, cu acte in regula, sa constati ca in vreme ce tu erai in scoala de politie si pliveai ceapa pe camp, si-ti oblojeai ranile facute din cauza bocancilor, altii, care nu au reusit la scolile de politie, erau deja incadrati in sistem”, a dezvaluit Anda Mitrana.

Citeste articolul complet aici:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309