ADMINISTRATIE

Diana Pavelescu: Agnita poate pierde 4 milioane euro din cauza incompetentei primarului

Diana Pavelescu: Agnita poate pierde 4 milioane euro din cauza incompetentei primarului

Liderul Partidului Forta Civica Sibiu, Diana Pavelescu l-a acuzat pe primarul PSD al orasului Agnita, Ioan Dragoman de “incompetenta”, intrucat Primaria este foarte aproape de a pierde un proiect finantat din bani europeni de aproximativ 4 milioane de euro.

Ansamblul_Agnita

Este vorba despre proiectul finantat de Uniunea Europeana, “Agnita Medievala – Restaurarea Centrului Istoric si valorificarea durabila a patrimoniului cultural in vederea cresterii atractivitatii turistice a orasului Agnita”. Depus in anul 2009, proiectul a intrat initial pe lista de asteptare la ADR Centru. In urma cu un an insa, proiectul a primit finantarea insa, autoritatile locale trebuie sa refaca proiectul tehnic. “Nu intelegem de ce primarul Dragoman nu reface proiectul tehnic. Este absolul inexplicabil si inacceptabil ca un proiect de o asemenea valoare financiara sa nu poata primi finantare pentru ca primarul nu doreste sa refaca proiectul tehnic. Facem un apel la domnul Dragoman sa dispuna de urgenta indeplinirea cerintelor pentru ca locuitorii orasului Agnita sa poata beneficia de banii europeni. Este o sansa deosebit de importanta pentru o zona care se confrunta cu probbleme financiare”, a declarat presedintele Forta Civica Sibiu, Diana Pavelescu. Liderul FC Sibiu se teme insa ca deja sa nu fie prea tarziu. “Ma tem ca pentru orasul Agnita este deja mult prea tarziu pentru a mai putea accesa banii pentru acest proiect”. Conform prevederilor, proiectul ar trebui finalizat pana in 15 iulie 2015.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279