ACTUALITATE

Diana Pavelescu, pe loc eligibil la alegerile europarlamentare

Diana Pavelescu, pe loc eligibil la alegerile europarlamentare

Presedintele Fortei Civice Sibiu, Diana Pavelescu va candida la alegerile europarlamentare de pe pozitia secunda pe listele partidului, fiind cel mai bun loc ocupat de vreun politician sibian la scrutinul din 25 mai.diana pavelescu si mru la sibiu

Primul loc pe listele FC este ocupat de presedintele formatiunii, Mihai Razvan Ungureanu. Acesta a declarat, miercuri, in momentul depunerii listei ca “nu se regasesc nici rude, nici prieteni politici, ci oameni de cariera”.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca media de varsta a candidatilor propusi de FC pentru europarlamentare este de 41 de ani, o treime dintre acestia fiind femei.

Ungureanu a mai spus ca la BEC au fost depuse si cele 217.000 de semnaturi care sustin aceste candidaturi.

Pe locul trei se afla Mihaela Nicolau, profesor in Galati, sustinatoarea unui doctorat in Italia, specialista in management si economie. Potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu, locurile patru si cinci de pe lista sunt ocupate Adriana Radu, profesor la Iasi si Vlad Alexandescu, profesor universitar la Universitatea din Bucuresti, laureat al Academiei Franceze.

Intrebat ce scor electoral spera sa obtina FC la europarlamentare, Mihai Razvan Ungureanu a raspuns: „Cinci procente e prea putin”.

El a aratat ca, dupa alegerile din 25 mai, FC va continua pregatirea pentru campania de la prezidentiale, „care este incercarea finala a acestui an si probabil cea mai importanta inclestare electorala din 2012 incoace”.

PNL, PSD si PDL ca si inexistente

 Daca Diana Pavelescu are sanse mari de a deveni europarlamentar, nu acelasi lucru se poate spune despre ceilalti politicini sibieni. Organizatiile locale ale celor trei mari partide, PSD, PNL si PDL nu au reusit sa isi impuna candidatii pe locuri eligibile. Astfel, cel mai bine clasata este Daniela Campean (PDL), locul 18. PNL va defila cu Teofil Boca, de pe pozitia a 31-a, dupa ce, la precedentele alegeri, liberalii au avut candidat pe locul 15, ocupat de Roberto Dietrich, in timp ce PSD Sibiu nu va avea niciun reprezentant pe liste.

Si Partidul Noua Republica va avea doi reprezentanti, pe Florin Carstea si Alina Scurtu, pe pozitiile 19, respectiv 20.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309