ACTUALITATE

Diana Pavelescu: Un zbor la Londra nu rezolva problemele de la Aeroport

Diana Pavelescu: Un zbor la Londra nu rezolva problemele de la Aeroport

Presedintele Partidului Forta Civica Sibiu, Diana Pavelescu, nu este impresionat de semnarea contractului dintre Aeroportul International Sibiu si compania Wizz Air si spune ca presedintele Consiliului Judetean Sibiu Ioan Cindrea are inca de dat explicatii cu privire la managementul AIS.

“Consiliul Judetean Sibiu a anuntat ca o mare victorie introducerea unei curse low-cost de pe Aeroportul International Sibiu. Este imbucurator acest fapt, insa, din punctul nostru de vedere, contractul incheiat cu Wizz Air este mult prea putin si vine mult prea tarziu. Este adevarat, o cursa la Londra este ceva, insa cred ca nu este normal ca, un aeroport ca cel de la Sibiu sa se bucure si sa faca un eveniment dintr-un lucru atat de mic, un lucru ce ar trebui sa reprezinte o normalitate. O cursa Sibiu-Londra nu poate sterge lipsa crasa de competenta ce a guvernat aeroportul pana acum, cu largul concurs al fostului si actualului presedinte al Consiliului Judetean”, declara Diana Pavelescu. Presedintele FC Sibiu considera ca Ioan Cindrea trebuie sa prezinte explicatii sibienilor pentru modul in care a fost condus aeroportul in ultimii ani. “Domnul Ioan Cindrea are datoria de a explica sibienilor care sunt motivele pentru care abia acum Sibiul incepe sa devina interesant pentru companiile aeriene. Domnul presedinte trebui sa explice public de ce Aeroportul International Sibiu este in pozitia ingrata de “Cenusareasa” a Transilvaniei. Pentru ca, zborul Sibiu-Londra nu reface distanta enorma care ne separa de aeroporturile din Cluj si Tg. Mures. Domnul Cindrea ar trebui sa isi asume acest fapt si sa le explice sibienilor de ce trebuie sa zboare de la Cluj, Tg. Mures sau Bucuresti. Domnul Cindrea este presedintele Consiliului Judetan Sibiu nu doar atunci cand trebuie sa taie panglici ci si cand trebuie sa dea explicatii. Iar in cazul Aeroportului sunt foarte multe explicatii de dat”, a conchis Diana Pavelescu.

AIS a incheiat un contract cu compania low-cost Wizz Air pentru cursa Sibiu-Londra si retur, care va deveni operabil din 14 iunie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349