ADMINISTRATIE

Dioda si Hipodrom II intra in proces de modernizare

Dioda si Hipodrom II intra in proces de modernizare

Zona Hipodrom II sibiu

Doua cartiere din municipiul Sibiu vor intra, in perioada urmatoare, in proces de modernizare – Dioda si Hipodrom II -, anunta Primaria Sibiu.

“Acestea sunt urmatoarele doua zone din cartiere pe care le vom avea in vedere pentru reabilitare. Vom moderniza carosabilul si trotuarele, dar vom avea grija si de zonele verzi si de spatiile de parcare pentru ca, fiind vorba de zone de blocuri, ambele sunt foarte importante”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

Zona Dioda, care face obiectul unuia dintre contracte, este delimitata de bulevardul Vasile Milea, strada Oituz, Calea Dumbravii si de cladirea CEC. Zona Hipodrom II este delimitata de strazile Hipodromului, Nicolae Iorga, bulevardul Mihai Viteazu si Oituz.

In urma unor proceduri de achizitie publica, contractele pentru realizarea proiectarii au fost semnate cu SC Intelicon Prest SRL, fiecare avand o valoare de 58.000 de lei, fara TVA. Contractele includ si obtinerea avizelor necesare si asigurarea asistentei tehnice pe perioada lucrarilor. Proiectele vor fi predate municipalitatii pana cel tarziu in 10 iunie 2015.

Tema de proiectare include reparatii capitale ale carosabilului aleilor, a trotuarelor, reamenajarea parcarilor si modernizarea iluminatului public.

Urmatoarea etapa va fi organizarea procedurii de achizitie publica pentru contractarea lucrarilor.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349