EVENIMENT

DNA la Primaria Sibiu. Este vizat un singur functionar

DNA la Primaria Sibiu. Este vizat un singur functionar

dna la primaria sibiu

Descinderile din aceasta dimineata de la directiile tehnice ale primariilor Sibiu si Cluj Napoca sunt legate intre ele, sustine DNA, intr-un comunicat de presa. De asemenea, in acest caz mai sunt implicate primarii din judetele Alba, Salaj, Mures si Prahova, iar veriga comuna este firma prahoveana Coral Impex SRL.

”Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Cluj, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de corupție şi asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013 – 2015”, se arata in informarea DNA.

Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Sibiu, Mirela Gligore, vizat este biroul unuia dintre angajatii Directiei Tehnice. „Conducerea institutiei a fost anuntata de un reprezentant al DNA ca se vor efectua, astazi, perchezitii care vizeaza un angajat al Directiei Tehnice din cadrul Primariei Sibiu. In acest sens vor fi efectuate perchezitii in biroul respectivului functionar”.

In total, procurorii anticoruptie efectueaza, astazi, percheziții domiciliare in 32 de locatii situate in judetele Cluj, Alba, Salaj, Sibiu, Mures si Prahova, din care 5 sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei si din partea Directiei Generale Anticoruptie.

”Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”, se mai arata in comunicatul DNA.

Sursa foto

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279