ACTUALITATE

Doi americani cu cifre bune in NCAA si un roman vin la CSU Sibiu

Doi americani cu cifre bune in NCAA si un roman vin la CSU Sibiu

Echipa de baschet CSU Sibiu a reusit sa obtina semnatura a trei jucatori noi, dupa ce clubul sibian a anuntat ca trei dintre baschetbalistii din sezonul trecut – Tincu, Lalovic si Mijajlovic – vor continua pentru inca un sezon.

Davis-Turman-Dragoste la csu sibiu

Conducerea CSU a anuntat astazi ca doi americani si un roman au semnat contractele pentru sezonul 2016-2017: Marcel Kawika Davis, Cedrick Lanier Turman jr. și Mirel Dragoste.

Mirel Claudiu Dragoste vine sub comanda lui Dan Fleseriu, dupa ce sezonul precedent a evoluat la Gaz Metan Mediaș si si-a petrecut junioratul la U-Mobitelco Cluj. In varsta de 21 de ani, baschetbalistul masoara 1,80 m si este fundas.

Ceilalti doi noi componenti ai echipei sunt americani la primul lor contract in Europa. Marcel Kawika Davis are 22 de ani, vine la Sibiu dupa ce a evoluat in NCAA in tricoul celor de la Utah Valley. Fundasul masoara 1.88 iar in sezonul precedent a acumulat mediii de 14,4 puncte, 5,6 recuperari, 5,1 pase decisive.

Cedrick Lanier Turman jr. este nascut pe 11 ianuarie 1995, masoara 2,06m si a jucat ultimii doi ani la echipa Florida Atlantic din NCAA. Turman este pivot iar in ultimul sezon a acumulat medii statistice de 9,9 puncte si 7 recuperări.

Lotul CSU Sibiu antrenat de Dan Fleseriu se va reuni pentru pregatiri in 1 august.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309