Doi americani cu cifre bune in NCAA si un roman vin la CSU Sibiu

Echipa de baschet CSU Sibiu a reusit sa obtina semnatura a trei jucatori noi, dupa ce clubul sibian a anuntat ca trei dintre baschetbalistii din sezonul trecut – Tincu, Lalovic si Mijajlovic – vor continua pentru inca un sezon.

Davis-Turman-Dragoste la csu sibiu

Conducerea CSU a anuntat astazi ca doi americani si un roman au semnat contractele pentru sezonul 2016-2017: Marcel Kawika Davis, Cedrick Lanier Turman jr. și Mirel Dragoste.

Mirel Claudiu Dragoste vine sub comanda lui Dan Fleseriu, dupa ce sezonul precedent a evoluat la Gaz Metan Mediaș si si-a petrecut junioratul la U-Mobitelco Cluj. In varsta de 21 de ani, baschetbalistul masoara 1,80 m si este fundas.

Ceilalti doi noi componenti ai echipei sunt americani la primul lor contract in Europa. Marcel Kawika Davis are 22 de ani, vine la Sibiu dupa ce a evoluat in NCAA in tricoul celor de la Utah Valley. Fundasul masoara 1.88 iar in sezonul precedent a acumulat mediii de 14,4 puncte, 5,6 recuperari, 5,1 pase decisive.

Cedrick Lanier Turman jr. este nascut pe 11 ianuarie 1995, masoara 2,06m si a jucat ultimii doi ani la echipa Florida Atlantic din NCAA. Turman este pivot iar in ultimul sezon a acumulat medii statistice de 9,9 puncte si 7 recuperări.

Lotul CSU Sibiu antrenat de Dan Fleseriu se va reuni pentru pregatiri in 1 august.