SOCIAL

Doi barbati au paralizat traficul feroviar in centrul tarii!

Doi barbati au paralizat traficul feroviar in centrul tarii!

Doi barbati au paralizat traficul feroviar in centrul tarii!

Doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si semnalizare falsa si furt calificat. Cei doi barbati sunt suspecti ca au sustras 21 relee ce contin aproximativ 19 kg. cupru din statia CF Copsa Mica.

In data de 21.01.2015, in jurul orei 2300, politistii din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Sibiu au fost informati telefonic cu privire la faptul ca la iesirea din statia CF Copsa-Mica inspre statia CF Medias este sesizat un deranjament la sistemul de semnalizare si dirijare feroviara.

In baza sesizarii, la nivelul biroului s-a constituit echipa operativa, care impreuna cu specialisti CFR s-au deplasat la fata locului unde in urma cercetarilor efectuate au constatat ca de pe magistrala feroviara 300, km.345+350, de pe firul de cale ferata circulabil, dintr-un dulap SCB, lipsesc un numar de 21 relee ce contin aproximativ 19 kg. cupru.

In urma activitatilor specifice desfasurate de politisti au fost identificati si retinuti doi barbati, in varsta de 24 si 36 de ani, domiciliati in Copsa Mica, respectiv judetul Alba, in timp ce valorificau la punctul de lucru al unei societati comerciale din localitatea Tarnava, cantitatea de aprox. 20 kg cupru care provenea din dezmembrarea celor 21 relee SCB, sustrase in data de 21.01.2015.

Prejudiciul cauzat prin comiterea infractiunii de furt este de 41.150 lei

Impotriva celor doi suspecti s-a dispus retinerea pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati in data de 23.01.2015 Parchetului de pe langa Judecatoria Medias in vederea sustinerii masurii arestarii preventive sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si semnalizare falsa si furt calificat.

Sursa: agerpres.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279