ACTUALITATE

Dortmund in toamna, urmeaza alte sapte destinatii de top. Vezi care sunt!

Dortmund in toamna, urmeaza alte sapte destinatii de top. Vezi care sunt!

aeroportul sibiuConsiliul Judetean Sibiu si Aeroportul Internatioanl Sibiu (AIS) urmeaza sa semneze, in circa doua saptamani, contractul cu compania low-cost Wizz Air pentru cursa Sibiu-Dortmund, iar in perioada urmatoare se vor lansa licitatiile pentru alte destinatii.

Potrivit reprezentantilor AIS, se doreste ca viitoarele curse sa fie spre doua destinatii din Italia – Milano si Roma si trei din Spania – Barcelona, Madrid, Valencia, dar si o cursa spre Bruxelles.  „Acestea sunt destinatiile spre care ne orientam in perioada urmatoare, dar nu ne vom limita doar la ele”, au declarat, pentru esibian.ro, reprezentantii Aeroportului International Sibiu. De partea cealalta, CJ Sibiu anunta ca in plan este si Parisul. „Va trebui insa, sa testam piata, pentru ca anul trecut nu s-a prezentat nicio companie”, a declarat vicepresedintele CJ Sibiu, Ioan Banciu. Pentru a vedea daca rutele pe care CJ Sibiu doreste sa le liciteze sunt interesante pentru companii, Banciu spune ca a avut discutii si cu operatorii din turism, pentru crearea unor pachete de city-break la Sibiu. “Au fost discutii bune si cred ca pana la toamna vom deschide cel putin o noua ruta”, a adaugat Banciu.

In acest moment, AIS a reusit sa aduca la Sibiu compania Wizz Air care va opera curse spre Londra, prima urmand sa fie in 14 iunie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309