ECONOMIE

Doua firme au fost amendate pentru gropile de pe un pod de legatura cu autostrada A1 Deva-Sibiu!

Doua firme au fost amendate pentru gropile de pe un pod de legatura cu autostrada A1 Deva-Sibiu!

Doua firme care se ocupa de lucrarile de reparatie pe DN 76 Deva-Brad au fost amendate cu 2.000 de lei, pentru gropile de pe podul de la Soimus care face legatura cu autostrada A1 Deva-Sibiu.

Sefului Serviciului Politiei Rutiere Hunedoara, comisarul sef Dan Micu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca sanctiunea contraventionala a fost de 21 de puncte de amenda, punctul de amenda fiind de 97,5 lei.

El a precizat ca cele doua firme sanctionate au obligatia de ”a aduce carosabilul la viabilitatea necesara astfel incat autovehiculele sa circule in conditii optime”.

DN76 Deva – Oradea se afla in reabilitare de aproape doi ani, iar de sectorul Deva-Brad, in care este cuprins si podul de peste raul Mures, de la Soimus, si care face legatura cu autostrada A1 Deva-Sibiu, se ocupa asocierea de firme Selina – Doprostav.

Reabilitarea efectiva a podului este programata sa inceapa abia in aceasta primavara, insa intre timp constructorul este obligat sa se ocupe de intretinerea carosabilului. Asfaltul de pe podul de la Soimus s-a degradat mai ales in ultimele luni, de cand portiunea de autostrada Deva – Orastie a fost deschisa traficului.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279