SOCIAL

Doua MINORE DISPARUTE din Ghijasa de Sus, judetul Sibiu sunt cautate de politisti!

Doua MINORE DISPARUTE din Ghijasa de Sus, judetul Sibiu sunt cautate de politisti!

Doua MINORE DISPARUTE din Ghijasa de Sus, judetul Sibiu sunt cautate de politisti!2

Politistii cauta doua minore disparute din localitatea Ghijasa de Sus, judetul Sibiu, care au plecat impreuna la data de 10 iulie.

In dimineata zilei de 28 iulie a.c., familiile a doua minore, domiciliate in localitatea Ghijasa de Sus, au sesizat Postul de Politie Altana, cu privire la plecarea voluntara de la domiciliu a fiicelor lor.

Cele doua minore — IORDAN ELENA SIMONA, in varsta de 13 ani si HIRLAUANU PETRONELA-SIMONA, in varsta de 16 ani au plecat voluntar de la domiciliu, impreuna si nu s-au mai intors. Din primele verificari efectuate, politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu au stabilit faptul ca cele doua au plecat de la domiciliu la data de 10 iulie a.c., in jurul orei 05.00.

Semnalmente:

IORDAN ELENA SIMONA: inaltime 1-50-1,60, greutate aproximativ 55 kg., ochi caprui, fata ovala, ten masliniu, par vopsit blond cu suvite rosii, constitutie atletica. La data plecarii, minora era imbracata cu un tricou cu maneca scurta de culoare roz, pantalon tip jeans de culoare albastra si pantof tip balerin de culoare roz.

HIRLAUANU PETRONELA SIMONA: inaltime 1,50-1,55, greutate aproximativ 45 kg., ochi caprui, fata ovala, ten masliniu, par vopsit rosu, constitutie slaba. La data plecarii, minora era imbracata cu un tricou cu maneca scurta de culoare roz, pantalon tip jeans de culoare albastra si purta pantof tip sabot alb.

Persoanele care pot oferi informatii cu privire la cele doua minore sunt rugate sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze gratuit numarul de Urgenta 112 ori 116.000.

Sursa: agerpres.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349