ACTUALITATE

Dupa ancheta de la Polisano si patroana de la Medas este suspectata de evaziune de 68 milioane de euro

Dupa ancheta de la Polisano si patroana de la Medas este suspectata de evaziune de 68 milioane de euro

Zeci de clinici Medas au fost supuse vineri unor perchezitii din partea politiei dupa ce anchetatorii au strans probe care incrimineaza patronii de un prejudiciu de 68 milioane de euro prin evaziune la achizitii de produse medicale.

Anchetatorii au descins la 76 de adrese, pentru a pune in executare tot atatea mandate de aducere, dintre care 13 in Bucuresti si restul in judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Teleorman, Giugiu si Ialomita.

Potrivit surselor citate, ancheta in acest caz vizeaza infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani. Persoanele vizate sunt suspectate ca ar fi inregistrat in contabiliate cheltuieli fictive, prin intermediul unor firme fantoma si ar fi incasat din rambursari ilegale de TVA 68 de milioane de euro.

Actiunea este sustinuta de Directia Generala Antifrauda si a fost facuta cu sprijinul informativ al Serviciului Roman de Informatii.

CITESTE MAI MULT PE stireazilei.com

    


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349