SPORT

Dupa un neamt la Cotroceni, Sibiul ar putea sa dea unul si in nationala de fotbal

Dupa un neamt la Cotroceni, Sibiul ar putea sa dea unul si in nationala de fotbal

Sibiul a propulsat un neamt la conducerea tarii, pe Klaus Iohannis, iar acum ar putea sa dea si primul german naturalizat in echipa nationala de fotbal a Romaniei. Noul selectioner Christoph Daum s-a declarat adeptul naturalizarii fotbalistilor, iar Sibiul poate propune doua nume.

eric de oliveira la gaz metan medias

Daca primul este deja naturalizat si este foarte cunoscut in Romania, find vorba despre brazilianul Eric de Oliveira (foto), de la Gaz Metan Medias, cel de-al doilea este o necunoscuta pentru majoritatea romanilor.

Ronny Philp (27 de ani) este fundas dreapta si evolueaza in prezent in liga a doua germana, la FC Heidenheim. Nascut la Sibiu, Philip a bifat 17 meciuri în sezonul trecut si nu a jucat niciodată pentru vreo nationala a Romaniei, scrie prosport.ro. In perioada 2012-2015 acesta a jucat la Augbsurg, insa a intrat pe un val descendent si, in prezent, joaca la FC Heidenheim, o echipa de pluton din 2.Bundesliga.

Vezi lista completa cu fotbalistii ce ar putea fi naturalizati, pe prosport.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349