ADMINISTRATIE

Elevii primesc mere in scoli incepand din luna aprilie

Elevii primesc mere in scoli incepand din luna aprilie

Elevii sibieni din invatamantul gimnazial vor primi cate un mar in fiecare zi de scoala, incepand din luna aprilie. Consiliul Judetean Sibiu a finalizat procedura de achizitie, iar castigatare a fost o firma din Turda, care a licitat cu 0,1 lei mai putin decat valoarea estimata, potrivit CJ Sibiu.

In aceste conditii, furnizarea de mere in cadrul Programului de incurajare a consumului de fructe proaspete in scoli va fi reluat de la inceputul lunii aprilie, beneficiari fiind aproximativ 36.000 de elevii.

„Din cele patru firme care si-au depus ofertele, in urma desfasurarii licitatiei eletronice si a reofertarii in plic deschis, intrucat doua firme au oferit acelasi pret, a fost desemnat castigator un operator economic din judetul Cluj, respectiv din Turda, cu pretul de 0,23 lei/mar, fara TVA, fata de 0,33 lei cat era valoarea estimata, a precizat Constantin Sovaiala, vicepresedintele cu atributii de presedinte al Consiliului Judetean Sibiu.

Semnarea contractului cu firma SC LogisticMedia Pop Art SRL din Turda va avea loc in data de 30 martie, iar furnizarea merelor in scoli se va face incepand cu data de 4 aprilie 2016.

Elevii primesc mere la școală


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309