SOCIAL

Elevii si studentii sibieni, provocati la un nou concurs,la Facultatea de Inginerie

Elevii si studentii sibieni, provocati la un nou concurs,la Facultatea de Inginerie

facultatea de inginerie sibiu

Elevii si studentii sibieni pasionati de calculatoare isi vor putea masura cunostintele, in cadrul unui concurs organizat de Departamentul de Calculatoare si Inginerie Electrica a Facultatii de Inginerie, din cadrul Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu.

Concursul ‘Hardware and Software Engineering’ — HSE 2015 a ajuns in acest an la editia a X-a si se va desfasura in data de 05 iunie, incepand cu ora 9,00, in cadrul Facultatii de Inginerie.

Ca si la editiile precedente, concursul se desfasoara pe 4 sectiuni: 2 pentru elevi (electronica si respectiv software) si 2 pentru studenti (hardware si electronica si respectiv software).

Inscrierea la concurs se poate face pana la data de 3.06.2015 la secretariatul Departamentului de Calculatoare si Inginerie Electrica, Facultatea de Inginerie, str. E. Cioran nr. 4, Sibiu. Formularul de inscriere se gaseste pe site-ul departamentului http://csac.ulbsibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349