ACTUALITATE

Epava elicopterului militar prabusit la MALANCRAV a fost dusa la Campia Turzii!

Epava elicopterului militar prabusit la MALANCRAV a fost dusa la Campia Turzii!

Epava elicopterului militar prabusit la MALANCRAV a fost dusa la Campia Turzii!2

Epava elicopterului militar prabusit la Malancrav, judetul Sibiu, a fost transportata la Campia Turzii cu un camion militar.

Localnicii din satul Stejaris, judetul Sibiu, au declarat ca epava elicopterului prabusit vineri dimineata a fost ridicata.

„Noi nu am avut voie acolo. De ieri (vineri – n.r), de cand au luat ranitii, nu au mai lasat localnicii sa urce. A fost plin de Politie, Armata si jandarmi. Stim ca azi (n.r. – sambata) au luat epava si au dus-o cu un camion militar la Campia Turzii”, a declarat o localnica.

Fiind vorba despre o ancheta militara, nimeni nu a confirmat oficial informatia, dar fortele de ordine s-au retras din zona si au ridicat protectia perimetrului.

„La fata locului au ramas de ieri (vineri – n.r) circa 30 de jandarmi de la Gruparea Mobila de Jandarmi din Targu Muret. Sambata, in jurul orei 16.30, acestia au ridicat protectia perimetrala si s-au intors la Targu Mures”, a declarat Alexandru Costea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Sibiu.

Procurorul sef al Parchetului Militar Cluj, Viorel Siserman, a declarat ca mai multe cadavre ale militarilor implicati in accidentul de elicopter din judetul Sibiu nu pot fi identificate din cauza arsurilor, astfel ca s-a dispus efectuarea de analize ADN, fiind luate probe de la rudele victimelor. Siserman spunea ca epava elicopterului ar putea fi transportata pentru cercetari suplimentare la Campia Turzii.

„Cateva cadavre sunt greu de identificat din cauza arsurilor si am dispus efectuarea de analize ADN in acest sens. Se vor lua probe ADN de la rude pentru identificare. Ancheta merge inainte, am avut noroc de vreme buna astfel incat s-au efectuat cercetari ale epavei elicopterului la locul accidentului. Pentru investigatii suplimentare, probabil, vom transporta epava la Campia Turzii, iar cei de acolo vor decide daca e cazul sa o duca la Bucuresti”, afirma Siserman.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349