EVENIMENT

Eroul de la Colectiv surprinde inca odata. Decizia luata de Adrian Despot!

Eroul de la Colectiv surprinde inca odata. Decizia luata de Adrian Despot!

adrian-despot

La doar cateva zile dupa tragedia din clubul bucurestean Colectiv, unul din eroii care si-a riscat viata pentru a salva alte vieti, da din nou dovada de tarie de caracter. In ciuda socului emotional pe care l-a trait, el a decis sa onoreze intalnirea cu studentii sibieni, care era anuntata de mai multa vreme.

Initial ar fi trebuit sa le vorbeasca tinerilor despre ce trebuie sa faca pentru a avea o cariera de succes, insa data fiind teribila experienta prin care a trecut, le va putea impartasi acestora mai mult decat atat.

Adrian Despot, solistul trupei Vita de vie este cel care va descide seria intalnirilor „Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine”, organizte de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu si compania CGS.

Potrivit organizatorilor, Despot a confirmat prezenta la Sibiu, in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat. La fel se va intampla si cu ceilalti doi artisti care au programate intalniri cu studentii ULBS, Dorian Boguta (actor, regizor, scenarist, producator, 4 noiembrie) si Vlad Irimia (”Tataee”-B.U.G. Mafia, 5 noiembrie). ”Noi am discutat cu Adrian Despot, care a fost implicat in tragedia de la Colectiv, si vrea, in continuare, sa participe la evenimentul pe care il organizam. De asemenea, Dorian Boguta si Vlad Irimia sunt pregatiti sa participe la eveniment, in datele stabilite”, spun reprezentantii CGS

30 de persoane au murit si aproape 200 au fost ranite in incendiul de vineri noaptea, din Club Colectiv. Printre cei aflati in locatie in acel moment se numara si Adrian Despot. Cu toate ca a fost ranit, acesta a ajutat la salvarea altor tineri. Ba mai mult, el nu a dorit ca gestul sau sa fie facut public.

Intalnirile „Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine” vor avea loc in zilele de 3,4 si 5 noiembrie, de la ora 16,00, in Aula Magna a Faclultatii de Medicina din cadrul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279