DIVERTISMENT

Esti stresat din cauza examenelor? Metoda inedita prin care studentii sibieni reduc stresul

Esti stresat din cauza examenelor? Metoda inedita prin care studentii sibieni reduc stresul

Studentii si profesorii Facultstii de Stiinte Economice din cadrul Universitstii ”Lucian Blaga” din Sibiu implicati in examenele de licenta si dizertatie au o metoda inedita de a reduce stresul din aceste zile. Cu ajutorul Decatlon Sibiu, in holul facultatii a fost amenajata o mini-sala de sport, denumita ”zona de destresare”.

DSC_9470

Cei care vor sa alunge stresul sau doar ss faca putina miscare pot sa joace tenis de masa, dart, baschet sa se plimbe cu trotineta sau sa urce pe bicicleta sau stepper. Si, pentru ca miscarea trebuie sustinuta, Decatlon a pus la dispozitia studentilor sticle cu apa si batoane energizante.

”Aceasta idee s-a nascut din doua intentii pe care noi le avem la Facultatea de Stiinte Economice: acelea de a dezvolta in continuare cat mai multe parteneriate cu mediul de afaceri si pentru a le oferi studentilor experiente care sa fie altele decat cele clasice. Prin astfel de parteneriate cu mediul economic le oferim lor, studentilor, posibilitatea de a face practica si de a avea siguranta unui job bun, la finalul studiilor”, a explicat conf. univ. dr. Cosmin Tileags, prodecan – relatii cu studentii si mediul de afaceri.

”Zona de destresare” va rsmane in holul Facultstii de Stiinte Economice in toate cele trei zile de examene insa, initiatorii acestui proiect intentioneaza ca macar o parte din aparate sa rsmana permanent la dispozitia studentilor.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309