SPORT

Evenimentul „Zilele Baschetului” va avea loc in cele mai nastrusnice locatii din Sibiu!

Evenimentul „Zilele Baschetului” va avea loc in cele mai nastrusnice locatii din Sibiu!

Evenimentul „Zilele Baschetului” va avea loc in cele mai nastrusnice locatii din Sibiu!2

Evenimentul Zilele Baschetului aduce in acest an, in perioada 22-24 august, noi surprize printre iubitorii baschetului.

Daca in 2013, Ghita Muresan, cel mai inalt jucator din NBA si singurul roman ce a jucat vreodata in competitia de peste ocean, a predat o lectie de baschet celor prezenti la Zilele Baschetului, in acest an vom avea parte de meciuri de streetball in cele mai nastrusnice locatii din Sibiu. Invitat special va fi Virgil Stanescu, cel mai titrat jucator roman si vicepresedinte al Federatiei Romane de Baschet.

Baschet in tot Sibiul timp de 3 zile

Asociatia Al 6-lea jucator vrea sa demonstreze faptul ca sportul cu inel se poate juca oriunde si de catre oricine astfel ca a pregatit deja terenul pentru ca meciuri de streetball din competitia adresata amatorilor sa se tina loc in spatii in care nu s-a mai jucat pana acum baschet: un depozit, un magazin si chiar un acoperis al unei cladiri din Sibiu.

„Baschetul este de atata timp la inaltime in orasul nostru asa ca ne-am folosit de acest fapt pentru a organiza primul meci de baschet pe acoperisul unei cladiri din Sibiu. Astfel, acest frumos joc va fi pentru o ora la inaltime atat la propriu cat si la figurat” a declarat Claudiu Hila, presedintele Asociatiei Al 6-lea jucator Sibiu, organizatoarea evenimentului Zilele Baschetului.

Acestea nu sunt singurele surprize, in weekendul 22-24 august 2014 organizandu-se diferite workshopuri si concursuri destinate iubitorilor baschetului. Cu aceasta ocazie, concursul „Aruncarea de milioane”, prin care organizatorii ofera premii in bani celor care inscriu un cos de la mare distanta, se muta pe platforma unor TIR-uri in miscare.

Au inceput inscrierile la streetball-ul Zilele Baschetului

Ca de obicei, inscrierile echipelor la streetball-ul Zilele Baschetului se fac gratuit, pe site-ul www.csufans.ro. Categoriile de varsta, masculin si feminin, la care echipele se pot inscrie sunt: U12; U14; U18, OPEN si +35, premiile fiind de peste 3000 de euro. Meciurile vor avea loc in Parcul Tineretului si parcarea Shopping City Sibiu, finalele urmand sa se desfasoare in diferite locatii din Sibiu ce vor fi anuntate ulterior.

Programul Zilele Baschetului va fi publicat in intregime in curand pe site-ul www.csufans.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279