SOCIAL

Evenimentul Zilele Vecinatatii prinde contur in Sibiu!

Evenimentul Zilele Vecinatatii prinde contur in Sibiu!

Evenimentul Zilele Vecinatatii prinde contur in Sibiu!2

Ideea de a strange comunitatea locala impreuna la munca si distractie si-a gasit ecou printre locuitorii cartierului Hipodrom. Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) organizeaza la sfarsitul acestei saptamani, in cartierul Hipodrom, „Zilele Vecinatatii”.

Evenimentul care se desfasoara in perioada 21-22 iunie, pe Bulevardul Mihai Viteazu, a convins pana acum 25 de proprietari sa participle la un concurs pentru reamenajarea scarilor de bloc. Scopul acestei competitii este de a convinge ”vecinatatea” sa contribuie la infrumusetarea zonei in care locuiesc. Locuitorii din zona Hipodrom au fost rugati sa se inscrie pe www.aios.ro/ZileleVecinatatii, la concursul de „reamenajare a scarilor de bloc”, iar castigatorii vor primi materiale de constructii pentru propria scara de bloc.

La Targul Vecinatatii, o zona in cadrul Festivalului “Zilele Vecinatatii” in care locuitorii din zona vin sa vanda obiectele de care nu mai au nevoie, iar copiii sa faca schimb de jucarii, au fost selectati pana astazi peste 15 participanti ce duminica isi vor prezenta marfa in fata vecinilor.

Sibienii sunt invitati pe Bulevardul Mihai Viteazu, sambata, de la ora 20, la concertul sustinut de Dorian Popa, iar de de la ora 21va canta AMI. Duminica va veni randul traditiei populare sibiene sa-si spuna punctul de vedere. Vor canta de la ora 19, pe scena amplasata pe Bulevardul Mihai Viteazu, Viorica Telcean, Nelu Albu, Daniel Rosalim, Razvan Nastasescu si Traian Stoita.

Pentru doritorii de sport, I’velo va pune la dispozitie biciclete gratuite, pe perioada desfasurarii festivalului, iar sambata, pe scena se vor desfasura demonstratii de fitness la care toti sibienii din zona, de la mic, la mare sunt incurajati sa ia parte. In plus, cu ajutorul Asociatiei „Al 6-lea jucator” organizatorii au adus jucatori si antrenori profesionisti de baschet in Scoala nr. 6 din cartierul Hipodrom, iar cei mici pot exersa jocul de baschet si aruncarile la cos la instalatiile ce vor fi montate pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu si co-finantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309