TIMP LIBER

Evita Piata Mica sau vino pe jos, in week-end. Nu vei avea unde sa parchezi masina!

Evita Piata Mica sau vino pe jos, in week-end. Nu vei avea unde sa parchezi masina!

Sibienii obisnuiti sa meraga la Primarie sau la terasele din Piata Mica cu masina vor fi nevoiti ca, timp de trei zile, sa isi gaseasca un alt loc de parcare. In perioada 2-4 septembrie doar 20 de locuri de parcare vor mai fi disponibile in Piata Mica, din cauza unui eveniment dedicat rromilor.

parcare-piata mica 1In perioada amintita, Piata Mica va gazdui „Zilele Culturii Romilor”, editia a X-a, organizat de Centrul Crestin al Romilor. „Pentru a permite desfasurarea acestui eveniment, pe toata perioada mentionata, se va inchide partea dreapta a parcarii din Piata Mica (partea dinspre cladirea  Primariei Sibiu), dar si zona de parcare din dreptul Turnului Sfatului, loc in care vor fi mutati comerciantii permanenti din aceasta piata”, anunta Primaria Sibiu.

Parcarea din Piata Mica va fi deschisa pentru rezidenti si ceilalti soferi in limita a aproximativ 20 de locuri ramase disponibile pentru parcare in zona Casei Artelor. „Soferii sunt rugati sa aleaga alta parcare zonala in perioada mentionata”, transmit reprezentantii municipalitatii..


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309