ACTUALITATE

EXCLUSIV: Radu Niculescu a vandut restaurantul La Turn. Vezi cine este noul proprietar si cati bani a platit!

EXCLUSIV: Radu Niculescu a vandut restaurantul La Turn. Vezi cine este noul proprietar si cati bani a platit!

leu

Tranzactie importanta pe piata horeca din Sibiu. Unul din cele mai importante restaurante din centrul orasului a fost vandut. Este vorba despre La Turn, local detinut pana acum de fostul fotbalist sibian Radu Niculescu, au declarat, pentru esibian.ro, surse din piata.

Potrivit surselor esibian.ro, fostul jucator al echipei nationale a vandut afacerea la cheie, cu 170.000 euro. Radu Niculescu a preluat “La Turn” in anul 2009, fiind unul din cele mai apreciate restaurante din Sibiu. Localul are 80 locuri in interior, insa, in timpul verii, capacitatea acestuia se tripleaza. “La Turn” are doua terase, una cu iesire in Piata Mare, de 100 de locuri si cealalata in Piata Mica, de 60 de locuri. Cladirea in care este situat restaurantul este una din cele mai vechi din Sibiu, datand din anul 1652.

Restaurantul vedeteloremil

La Turn a devenit, in “era Niculescu” restaurantul vedetelor. Aici au ales sa ia masa personalitati precum Nicolas Cage, fostul presedinte Emil Constantinescu, fostul premier Theodor Stolojan, fostul campion mondial de box Mihai Leu, primul ministru Victor Ponta, designer-ul Catalin Botezatu, oamenii de televiziune Cristian Topescu, Emil Hurezeanu sau Andrei Gheorghe.

Afaceristul “electric”

Noul proprietar este unul din cei mai potenti oameni de afaceri sibieni, Jurgen Faff. Acesta mai detine un alt local, in Piata Mica, Lilli`s, mai multe spatii de birouri dar si un parc fotovoltaic de 400 ha, la Ucea de Jus, localitate aflata in judetul Brasov, chiar la granita cu judetul Sibiu.

Chirie de 10000 euro

 In aceasta tranzactie este impicat un alt milionar al Sibiului. Este vorba despre Aurel Serban “Paloma”, cel care este proprietarul cladirii. Acesta percepe o chirie de 10.000 euro lunar pentru “La Turn”. Aurel Serban mai detine, in Sibiul, hotelul Parc, dar si restaurantul “Bolta Rece” care, pana vara trecuta a fost dat, de asemenea, in administrare unor italieni. Si aici chiria ceruta era de 9.000 euro. Restaurant cu renume in Sibiu, Bolta Rece este acum inchis.

De asemenea, potrivit cancan.ro, Aurel Serban detine o vila in zona Las Salinas din Ibiza. Cum e fan infocat al echipei de fotbal FC Barcelona, el si-a cumparat o casa chiar langa fotbalistii Carles Puyol (capitanul Barcelonei) si David Villa fost jucator al Barcei, acum la Valencia.  (Foto: adevarul.ro, cancan.ro, forbes.ro, laturn.ro)

Aurel Serban, Hotel Parc, Sibiu, 23 martie 2010, (Mihai Benea-Forbes) Top 500 Aurel-Serban-580x256


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309