TURISM

Excursie de descoperire a Vaii Hartibaciului „Spre centrul Romaniei pe Drumul naturii”!

Excursie de descoperire a Vaii Hartibaciului „Spre centrul Romaniei pe Drumul naturii”!

Excursie de descoperire a Vaii Hartibaciului Spre centrul Romaniei pe Drumul naturii2

Excursiile de descoperire a regiunilor sibiene, organizate in cadrul Zilelor Culturale ale Judetului Sibiu, continua sambata, 6 septembrie, pe Valea Hartibaciului.

Va invitam sa descoperiti regiunea participand la excursia „Spre centrul Romaniei pe Drumul naturii”. Veti cunoaste gospodarii cu produse bio si veti degusta prajituri cu fructe de sezon. Ne vom opri la Agnita pentru a vizita expozitiile „Floarea mobilierului pictat” si „Altarele naturii” si vom admira panorama capitalei Vaii Hartibaciului din turnul bisericii evanghelice.

Si pentru ca agnitenii imbraca haine de sarbatoare si incing joc, ansamblul „Cununa” va fi gazda atelierului de jocuri pentru oaspeti. Picnicul va fi servit la punctul de belvedere ce marcheaza centrul geografic al Romaniei, si este totodata momentul mult asteptat pentru fotografia de grup. La Marpod va veti delecta la „Ora de muzica clasica” oferita de formatia Intermezzo a Filarmonicii de Stat Sibiu si cu imagini spectaculoase din filmul „Judetul Sibiu, Poarta de sud a Transilvaniei”.

Invitatia la festinul culinar Transylvanian Brunch, cosul cu produse bio de la Nucet, albumul si filmul „Judetul Sibiu. Poarta de sud a Transilvaniei” sunt premiile care vor fi castigate de cei mai atenti participanti.

Pretul excursiei este de 55 de lei / persoana. Participarea se face pe baza de inscriere la adresa de e-mail [email protected], telefon 0269 218 121.

In 7 septembrie, alaturati-va „Caravanei Zilelor Culturale ale Judetului Sibiu” pentru a participa la evenimentele din Rosia. Microbuzul porneste duminica la ora 12:00 din parcarea Salii Thalia si se intoarce din localitatea Rosia la ora 16.00. Participarea este gratuita si se face pe baza de inscriere la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon 0269 218121, pana vineri la ora 12.00.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279