CULTURA

Expozitia ,,Artisti sibieni pe simezele salii de expozitii Constantin Brancusi” la Palatul Parlamentului!

Expozitia ,,Artisti sibieni pe simezele salii de expozitii Constantin Brancusi” la Palatul Parlamentului!

Expozitia ,,Artisti sibieni pe simezele salii de expozitii Constantin Brancusi” la Palatul Parlamentului!2

Peste 100 de iubitori de arta de calitate au participat la vernisajul expozitiei ,,Artisti sibieni pe simezele salii de expozitii <<Constantin Brancusi>>”, un eveniment care a avut loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Cu acest prilej, a fost lansat un catalog care poarta numele acestei expozitii. Atat in expozitie, cat si in catalog sunt prezenti cu lucrarile lor de arta contemporana nu mai putin de 44 de artisti sibieni si un invitat de onoare din Belgrad.

Acest eveniment expozitional reuneste nume de prestigiu ale artelor plastice contemporane in domeniile pictura, grafica, sculptura, arta decorativa si arta fotografica din zona Sibiului.

Prin acest proiect propus de Ion Tamaian, Presedintele Uniunii Artistilor Plastici din Romania, Asociatia Filiala Sibiu, s-a urmarit promovarea artei plastice sibiene.

,,Sustinerea acestui proiect de catre Presedintele Filialei Uniunii Artistilor Plastici a culminat cu un eveniment expozitional de inalta tinuta la Palatul Parlamentului. Evenimente de acest gen au un scop constructiv, cultural si artistic in egala masura.” , a declarat coordonatorul proiectului expertul restaurator C.N.M. ASTRA, Geanina Ionescu, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, Filiala Sibiu.

,,Artisti sibieni pe simezele salii de expozitii ,,Constantin Brancusi” va ramane in capitala tarii pana in 31 octombrie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309