SPORT

FC Botosani vrea in cantonament la Sibiu!

FC Botosani vrea in cantonament la Sibiu!

FC Botosani vrea in cantonament la Sibiu!2

FC Botosani va efectua doua stagii de pregatire in aceasta vara, unul la Sibiu si al doilea in Austria, a declarat presedintele clubului, Cornel Sfaiter.

„Dupa primul an de Liga I, in care am reusit sa terminam pe un onorant loc 8, ne gandim deja la urmatoarea editie de campionat. Reunirea lotului va avea loc in 9 iunie, jucatorii urmand a-si relua pregatirile in vederea abordarii editiei viitoare de campionat a Ligii I. Vom merge in doua cantonamente in aceasta vara. Primul va fi destinat exclusiv pregatirii fizice si va avea loc la Sibiu sau Brasov, o decizie in acest sens urmand a fi luata in cursul acestei saptamani. Toni (n.r. – directorul sportiv Anton Helesteanu) s-a dus sa vada conditiile de acolo. Ne intereseaza in special terenurile de la Sibiu si Brasov, pentru ca de cazare si alte lucruri avem informatii”, a spus Cornel Sfaiter.

Oficialul formatiei botosanene a precizat ca al doilea stagiu de pregatire va fi in Austria:

„A doua parte a pregatirii din aceasta vara va fi axata in totalitate pe jocuri amicale. Pe 2 sau 3 iulie vom merge intr-un stagiu in Austria, unde vem sa disputam cel putin sase meciuri amicale”.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309