POLITICA

FDGR despre Antena 3: ”A difuzat stiri false si calomnioase”

FDGR despre Antena 3: ”A difuzat stiri false si calomnioase”

Forumul Democrat al Germanilor din Romania acuza Antena 3 de calomnie di difuzarea de stiri false, dupa ce postul TV a anuntat ca FDGR a folosit bani ilegali in campania electorala.

Paul Jurgen Porr, fdgr”FDGR respinge ca false si calomnioase informatiile difuzate de postul TV Antena 3 in data de 19.02.2017, conform carora FDGR ar fi folosit bani ilegali in campania pentru alegerile locale din 2016. Nerambursarea unor sume de catre Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) se datoreaza exclusiv unor vicii formale din facturile emise pentru serviciile de publicitate electorala, ca de exemplu adresa sau numele organizatiei scrise gresit sau incomplet. Toate sumele inscrise pe facturi sunt corecte, iar finantarea campaniei de catre F.D.G.R. a fost in intregime legala, ceea ce reiese din raportul de control al AEP. Faptul ca AEP nu a decontat intreaga suma cheltuita de F.D.G.R. in campania electorala nu inseamna nicidecum ca s-ar fi folosit bani ilegali”, potrivit unui comunicat semnat de presedintele FDGR, Paul Jurgen Porr. Acesta mai precizeaza si ca asocierea cu presedintele Klaus Iohannis este complet eronata. ”Dl. Klaus Iohannis din anul 2013 nu mai este presedintele si din 2014 nici membru al F.D.G.R. si nu a avut nicio legatura cu campania electorala a F.D.G.R. pentru alegerile locale din 2016, cum s-a sugerat in stirea transmisa”mai spune Porr.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349