CULTURA

Festivalul Ars HUNGARICA debuteaza la Sibiu!

Festivalul Ars HUNGARICA debuteaza la Sibiu!

Festivalul Ars HUNGARICA debuteaza la Sibiu!2

Festivalul cultural maghiar Ars HUNGARICA debuteaza la Sibiu miercuri, 12 noiembrie 2014.

Vernisajul expozitiei Lumea lui Károly Kós din curtea interioara a Primariei Municipiului Sibiu va incepe la ora 16,00, dupa care participantii vor fi invitati in Libraria Habitus unde va putea fi vizionat filmul cineastului Csibi László cu si despre marele transylvanist.

Dupa aceste prime doua momente din cadrul festivalului cultural maghiar Domnul Levente Bitay Prim Consul al Consulatului General al Ungariei la Cluj, impreuna cu directorul festivalului Levente Serfőző si artisti prezenti la festival vor sustine o conferinta de presa si vor oferi o scurta receptie.

Aproximativ ora 17,00.

La orele 19 este programata deschiderea oficiala a festivalului pe scena salii Thalia urmata de un spectacol de dans in compania trupei 4 for Dance din Ungaria. Incepand cu orele 22 este programata o premiera artistica, spectacolul Rrreborn se joaca cu casa inchisa, la Atrium Cafe Bistro & Art.

Actiunea este cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Festival organizat sub patronajul Consulatului General al Ungariei.

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349