CULTURA

Festivalul de la Sibiu, premiu pentru cel mai bun eveniment al anului!

Festivalul de la Sibiu, premiu pentru cel mai bun eveniment al anului!

Festivalul de la Sibiu, premiu pentru cel mai bun eveniment al anului!2

Festivalul de la Sibiu a fost desemnat cel mai bun eveniment al anului in cadrul Galei Premiilor de Excelenta a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

Cel mai important eveniment in industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania a acordat prin votul juriului si al publicului premiul pentru cel mai bun eveniment al anului, ex-aequo, Festivalului International de Teatru de la Sibiu si Festivalului George Enescu. Diploma si trofeul pentru acest premiu au fost inmanate de Lucian Boronea, Accent Travel.

Acesta este cel de-al doilea premiu oferit Festivalului International de Teatru de la Sibiu in cadrul acestei gale si demonstreaza inca o data cum o comunitate poate fi intarita prin cultura si cum poate gasi strategii inovatoare si creatoare, modele si parteneriate, apte de a integra cultura in procesul de regenerare urbana. Festivalul pune cultura in centrul vietii orasului si cauta in ea inspiratie pentru a conduce comunitatea spre viitor.

Evenimentul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, aflat la cea de a-7-a editie, a avut loc in datele de 22 si 23 mai 2014 in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si a oferit o perspectiva actuala si detaliata asupra celor mai importante schimbari din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii. Evenimentul va furniza informatii actualizate despre cele mai importante subiecte din industrie, analizate in contextul economic actual si din perspectiva oportunitatilor de investitii din acest segment.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival de artele spectacolului din Romania si al treilea din Europa ca amploare si dimensiune. Timp de zece zile peste 2500 de artisti si producatori din toate colturile lumii prezinta peste 350 de evenimente ce au loc atat in Sibiu, cat si in imprejurimile orasului. Cea de-a XXI-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 15 iunie 2014. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat pe sibfest.ro.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275