CULTURA

Festivalul handmade CREATIVE BUZZ, trei zile in Libraria Habitus!

Festivalul handmade CREATIVE BUZZ, trei zile in Libraria Habitus!

Festivalul handmade CREATIVE BUZZ, trei zile in Libraria Habitus!2

Amatorii de arta si pofticiosii de frumos sunt asteptati in perioada 10-12 Octombrie , incepand cu orele 11:00, la Creative Buzz, un festival handmade altfel.

Magic Hands Studio  va invita la o calatorie de 3 zile prin lumea hainelor si accesoriilor lucrate manual, a cosmeticelor naturale, a jucariilor crosetate si a obiectelor decorative facute cu pasiune si migala. Veti avea parte de expozanti care vin in premiera la Sibiu, oameni ai locului, tombola, ateliere de creatie si alte surprize.

Festivalul are loc in Libraria Habitus din Piata Mica, nr. 4, si va spunem de acum ca acesta este un proiect care nu e glossy, dar in care credem cu convingere, pentru a dezvolta impreuna o viata culturala si urbana “normala”.

Orice produs handmade are suflet pentru ca artizanul, creatorul isi pune amprenta, vrand-nevrand in procesul de creatie. La Creative BUZZ veti gasi accesoriile voastre, unice si faurite exact pe gustul vostru!

Dintotdeauna, privind un obiect faurit cu pasiune, gandul te duce spre o poveste. Povesti cu cele patru zane ce colindau anotimpurile, facandu-si coliere din margaritare, inele de iarba stropite cu perle de roua, cercei din cirese, brose din flori de in, diademe din aurul firului de grau, pandantive din chihlimbarul stropului de miere sau bratari din cristale de gheata…

Lumea handmade are o infinitate de posibilitati! Va asteptam sa le descoperiti si voi, din 10 Octombrie, in Libraria Habitus din Piata Mica.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349