CULTURA

Festivalul International al Artei Lirice la Sibiu! Vezi de unde iti poti procura BILETE!

Festivalul International al Artei Lirice la Sibiu! Vezi de unde iti poti procura BILETE!

Festivalul International al Artei Lirice la Sibiu! Vezi de unde iti poti procura BILETE!2

Biletele pentru editia a 13-a a Festivalului International al Artei Lirice au fost puse in vanzare incepand de astazi, 2 septembrie 2014 la Casa de bilete a Salii Thalia din Sibiu, intre orele 12 si 16.

Festivalul va incepe miercuri 10 septembrie 2014 cu un spectacol de fado ce ii are ca invitati pe soprana Elena Mosuc si cantaretul de fado Gonçalo Salgueiro (Portugalia) alaturi de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu condusa de dirijorul Gabriel Bebeselea. Pretul unui bilet pentru acest spectacol costa 30 lei. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 50%.

Programul festivalului mai cuprinde spectacole de opera, opereta, opera pentru copii, recitaluri de lieduri si gale de opera – realizate in colaborare cu institutii muzicale din Romania si strainatate, artisti lirici, dirijori, solisti invitati.

De asemenea, intre 17 si 19 septembrie vor avea loc o serie de flashmob-uri in spatii neconventionale din Sibiu. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279