CULTURA

Filmul „AMERICA, VENIM!” este adus in fata publicului sibian in cadrul Cinematecii Hera!

Filmul „AMERICA, VENIM!” este adus in fata publicului sibian in cadrul Cinematecii Hera!

Filmul AMERICA, VENIM! este adus in fata publicului sibian in cadrul Cinematecii Hera!2

Hotel Ramada Sibiu, impreuna cu Transilvania Film, aduce in fata publicului sibian filmul AMERICA, VENIM!, in regia lui Razvan Savescu, o comedie savuroasa, plina de situatii amuzante si inedite, completata perfect de actorii din distributie, nume mari si reprezentative pentru filmul romanesc: Mihai Calin, Adrian Vancica, Gheorghe Ifrim, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj.

Sinopsis:

O trupa de teatru din provincie ajunge sa-si traiasca visul de-o viata intr-un road-movie plin de peripetii: ‘America, venim!’

Cinci actori impreuna cu directorul teatrului traverseaza oceanul pentru a sustine un spectacol la New York, la invitatia consulatului roman.

Nu totul merge insa conform planului, astfel ca actorii hotarasc, pentru cativa bani in plus, sa inceapa colaborarea cu un impresar local, tot roman, stabilit in SUA de multi ani, care le promite un turneu de senzatie la comunitatile de romani din diaspora americana.

Aventura americana in care pornesc ii pune in fata unor situatii greu de imaginat, pline de haz romanesc.

Proiectia va avea loc vineri, 24 octombrie, de la ora 20.00, la Hotel Ramada Sibiu — Sala Hera.

Pret intrare: 17 lei (proiectie + welcome coffee&cookies).

Rezervari: 0747599858.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279