CULTURA

Filmul romanesc al anului „#Selfie” va fi proiectat in premiera la TIFF Sibiu!

Filmul romanesc al anului „#Selfie” va fi proiectat in premiera la TIFF Sibiu!

Filmul romanesc al anului Selfie va fi proiectat in premiera la TIFF Sibiu!2

Filmul romanesc al anului „#Selfie”, de Cristina Iacob, va fi proiectat in premiera la Sibiu, la retrospectiva Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).

„Inca din prima saptamana, am incercat sa aducem filmul si la Sibiu. Nu am fost primiti, pe motiv ca sunt alte premiere, filme straine. Am insistat in urma succesului de box office, mai ales ca am primit cereri din partea spectatorilor din Sibiu. Sunt oameni care ne-au scris si ne-au spus ca au mers pana la Brasov sau Targu Mures sa vada filmul. Suntem bucurosi ca organizatorii TIFF au avut incredere in filmul nostru si abia asteptam intalnirea cu publicul sibian”, au declarat reprezentantii Zazu Film, distribuitorii „#Selfie”, care au mai spus ca pelicula a fost refuzata de Cinematograful Arta, desi ruleaza in cinematografele din toata tara de sapte saptamani.

Filmul va avea doua proiectii la Sibiu: joi, de la ora 22.00, in Parcul sub Arini, in prezenta echipei (Cristina Iacob – regizor, Cristina Dobritoiu – producator si actorii Alex Calin, Levent Sali, Olimpia Melinte, Flavia Hojda), si sambata, de la ora 20.00, la Teatrul Gong.

Cu peste 76.000 de spectatori in cinematografe si peste 1.100.000 de lei incasari, „#Selfie” spune povestea a trei proaspat absolvente de liceu care, in loc sa stea acasa si sa invete pentru bacalaureat, decid sa plece la mare si sa isi termine adolescenta in stil rebel.

Yasmine, Roxi si Ana sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele doua zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte.

In rolurile principale ii regasim pe Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali si Alex Calin. Alaturi de acestia, distributia filmului este completata de actori titrati ca Razvan Vasilescu, Florin Calinescu, Alina Chivulescu si Razvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Radulescu, Dan Chisu si George Vintila care aduc un plus de nuante comediei prin scurtele lor interventii.

„#Selfie” este o productie MediaPro Pictures&Zazu Film si este distribuita in cinematografele din Romania de Zazu Film.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309