ACTUALITATE

Finalizarea autostrazii ORASTIE – SIBIU, o mare „GOGONEA ELECTORALA”!

Finalizarea autostrazii ORASTIE – SIBIU, o mare „GOGONEA ELECTORALA”!

Finalizarea autostrazii ORASTIE – SIBIU, o mare „GOGONEA ELECTORALA”!2

Finalizarea autostrazii Orastie – Sibiu este pusa in umbra dupa ce au fost oprite toate lucrarile, neexistand autorizatie de constructie pe zona alunecarilor de teren, dar totusi CNADNR incearca din motive electorale, sa ascunda adevarul si sa il asigure pe Victor Ponta ca autostrada va fi terminata pana in alegeri.

Acest segment din A1 este realizat fara contract si fara autorizatie de constructie pe zona alunecarilor de teren. Acest delict este cunoscut de toti angajatii CNADNR care se ocupa intr-un fel sau altul de autostrada Orastie-Sibiu.

Conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) desfasoara o campanie concertata de media, prin intermediul careia incearca sa induca in fals ideea ca lucrarile nu sunt oprite, minciuna care i-a fost servita si premierului Victor Ponta.

Mai mult, situatia este cunoscuta si la Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC), potrivit documentelor prezentate de TIR Magazin.

Astfel, la 2 septembrie 2014, Ovidiu Tempea, inspector la Inspectoratul Judetean in Constructii (IJC) Sibiu, a incheiat un proces-verbal de control, in care se spune negru pe alb ca „pentru lucrarile de consolidare de la km 57+160+km64+850, nu a putut fi prezentata autorizatia la solicitarea organului de control” si „la aceasta data, nu exista Acordul revizuit de Mediu, iar Executantul nu are spatiul necesar de depozitare permanenta al pamantului rezultat din excavatii, care nu a fost legal aprobat de organul de mediu”.

In procesul-verbal de control, se vorbeste despre toate demersurile facute de constructor pentru a intra in legalitate, precum si despre imposibilitatea acestuia de a obtine avizele in lipsa sprijinului oferit de CNADNR.

Sursa: TIRMagazin.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279