ECONOMIE

Firma sibiana Styria Arcuri are un nou patronat!

Firma sibiana Styria Arcuri are un nou patronat!

Firma sibiana Styria Arcuri are un nou patronat!2

Firma sibiana Styria Arcuri are un nou patronat, dupa ce producatorul auto Hendrickson a achizitionat subsidiarele grupului austriac Frauenthal din Austria, Franta si Romania.

„Furnizorul american de automobile Hendrickson era interesat, de ceva timp, de anumite subsidiare ale grupului austriac Frauenthal, un conglomerat listat la bursa, cu sediul la Viena. Tintele achizitiei au fost subsidiarele Frauenthal de componente auto din Judenburg (Austria), Chatenois si Douai (ambele in Franta) si Sibiu (Romania). Componentele produse de acesti membri ai Frauenthal Automotive Group sunt livrate la numerosi lideri ai industriei europene de vehicule militare”, se arata intr-un comunicat al avocatilor de la Wolf Theiss, care au acordat asistenta juridica la semnarea contractelor.

Styria Arcuri este o sectiune din fosta intreprindere Compa. In 1998, Compa a format un joint venture cu firma Krupp Hoesch Fedem Germania, firma rezultata preluand sectia de productie de arcuri.

In 2002, compania a fost redenumita ThyssenKrupp Compa Arcuri iar trei ani mai tarziu a fost preluata de Frauenthal si integrata in grupul Styria, ulterior schimbandu-si denumirea in Styria Arcuri.

Producatorul american de componente pentru camioane a fost infiintat in 1913 de inventatorul si omul de afaceri suedez Magnus Hendrickson.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309