ACTUALITATE

Fiscul il baga pe „regele” Daniel Cioaba in faliment

Fiscul il baga pe „regele” Daniel Cioaba in faliment

daniel cioaba
Firma controlata de „regele rromilor” Daniel Cioaba, Metal Nef Rom a intrat in faliment, la cererea Fiscului, scrie antitepari.ro. Potrivit sursei, termenul limita de inscriere la masa credala a fost 5 ianuarie 2015, desi notificarea de deschidere a falimentului a fost publicata abia in 30 decembrie 2014.

„Lichidatorul judiciar Stoia Simantos Silvia a publicat notificarea de deschidere a falimentului pe 30 decembrie 2014, cu doar cinci zile inainte de expirarea termenului de inscriere la masa credala, din care 4 zile erau nelucratoare; mai mult, a notificat Registrul Comerţului pe 6 ianuarie 2015, la o luna şi jumatate de la sentinta”.
Daniel Cioaba, nu este la prima experienta a unui faliment. Primul faliment a fost consemnat in anul 2009, cand firma STAR PLAST SRL, detinuta integral de Daniel Cioaba, a fost radiata ca urmare a inchiderii unei proceduri demarata in anul 2006.
A doua societate radiata ca urmare a inchiderii procedurii de faliment a fost METAL NEF IND SRL. In cazul acestei societati, Daniel Cioaba a fost obligat, prin hotarare judecatoreasca, la acoperirea unui pasiv de 563.017 lei, ca urmare a atragerii raspunderii patrimoniale a administratorului statutar.
O a treia procedura de faliment s-a incheiat in martie 2014, cand a fost radiata firma METAL NEF GROUP SRL. In cazul acestui faliment, lichidatorul a solicitat si a obtinut atragerea raspunderii patrimoniale a administratorului Radu Simeria. In tabelul definitiv al creantelor, societatea figura cu datorii de 702.280 lei, singurii creditori inscrisi fiind instituitiile fiscale din Sibiu.

Citeste articolul integral pe antitepari.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279