CULTURA

Flamenco si 5 noi stele pe Aleea Celebritatilor, la Gala FITS

Flamenco si 5 noi stele pe Aleea Celebritatilor, la Gala FITS

flamenco-de-5-stele-Jesus Vallinas

Editia din acest an a Festivalului International de Teatru de la Sibiu va fi marcata printr-o ceremonie de gala ce va avea loc sambata, 20 iunie 2015, ora 19:00, la Sala Thalia. Cinci dintre cei mai renumiti dansatori spanioli vor oferi un spectacol extraordinar in cadrul Galei Celebritatilor, ce ofera premii unor personalitati marcante din lumea artelor spectacolului.

Pentru a doua oara in Festival, publicul va putea admira rezultatul extraordinar al aducerii laolalta, pe aceeaşi scena, a unor artişti extrem de talentati. Lola Greco, José Maldonado, Ana Arroyo, Karime Amaya si Jesús Carmona, protagonistii spectacolului „Flamenco de 5 stele”, ne vor purta printr-o incursiune in arta dansului clasic spaniol şi flamenco, de la inceputuri pana in prezent. Pe parcursul acestei calatorii dansatorii sunt acompaniaţi de unii dintre cei mai buni muzicieni flamenco ai momentului: Daniel Jurado, Victor Marquez, Ismael de la Rosa și Kike Terron.

Gala Celebritatilor aduce pe scena personalitaţile distinse cu o stea pe Aleea Celebritatilor (20 iunie, ora 18:00, Parcul Cetatii) si se constituie intr-o recunoaştere publica a meritelor celor mai importanţi artisti care contribuie la succesul Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Anul acesta vor fi acordate 5 stele:

KLAUS MARIA BRANDAUER  actor, regizor de film

EIMUNTAS NEKROŠIUS regizor

JOËL POMMERAT dramaturg, regizor

NEIL LaBute regizor, scenarist si dramaturg

KAZUYOSHI KUSHIDA dramaturg, regizor si actor

De asemenea, Gala Celebritatilor celebreaza activitatea profesionala a unui actor si a unui regizor, prin Premiile Virgil Flonda si Iulian Visa, doua dintre personalitaţile de seama ale teatrului romanesc. Recunoaşterea partenerilor festivalului, care au acordat un sprijin considerabil in realizarea acestei editii, este marcata prin oferirea a doua premii speciale. Gala Celebritaţilor este un eveniment realizat in parteneriat cu TVR si este prezentata de Catalin Stefanescu.

Un numar de 150 de bilete la Gala Celebritatilor s-au pus in vanzare la Agenţia Teatrala din Sibiu, bd. Nicolae Balcescu nr. 17, precum și online, pe www.eventim.ro şi in reţeaua naţionala a magazinelor Domo, Germanos, Orange şi Vodafone, Librariile Humanitas şi Cartureşti.

Agentia de bilete este deschisa intre orele 10:00 şi 15:00.

Pret  bilete: 40 lei; 10 lei

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279