SPORT

Fleseriu, inaintea jocurilor oficiale: Ne-am prezentat slab la Pitesti. Am o imagine clara a nivelului la care suntem

Fleseriu, inaintea jocurilor oficiale: Ne-am prezentat slab la Pitesti. Am o imagine clara a nivelului la care suntem

dan fleseriu, horatiu floca, laurentiu buduleci, csu sibiu

La finalul ultimului turneu de pregatire – cel de la Pitesti – si cu doar cateva zile inainte primului meci oficial, antrenorul CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleseriu (foto, in centru) spune ca echipa nu se prezinta asa cum si-ar dori.

 ”A fost un turneu puternic, cu echipe de cupe europene, Steaua joaca in Eurocup, Lukoil in Eurochallenge si Pitestiul care, in formula completa, este o echipa extrem de solida. Noi ne-am prezentat slab, e  adevarat, dar am fost cu un lot incomplet: ne lipseste un pivot, iar Gilbert este accidentat din Slovacia. Asadar,  in conditiile in care am avut o rotatie scurta, nu am reusit sa ne ridicam la valoarea Pitestiului, mai ales in aparare, iar in atac am ratat foarte multe situatii de aruncari deschise sau patrunderi pe cos. In meciul doi, pe fondul unei aparari foarte agresive, in prima repriza l-am pierdut pe Paun, care s-a accidentat, astfel ca rotatia a fost si mai scurta, iar in repriza a doua nu am mai contat”, a explicat Fleseriu. Acesta sustine insa ca meciurile de verificare de la Memorialul George Ziguli l-a ajutat sa vada care este potentialul echipei. ”Turneul a fost totusi un test bun pentru noi si ne da o imagine clara a nivelului la care suntem, cu 2 saptamani inainte de inceperea campionatului”, a spus antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleseriu.

La Pitesti, CSU Atlassib Sibiu a jucat in compania celor de la BCM U Pitesti, echipa gazda adjudecandu-si victoria cu 69-84. Rezultatul a trimis echipa sibiana in finala mica, in a doua zi a competitiei, partida care s-a jucat cu Lukoil Academic Sofia, echipa campioana a Bulgariei, scorul final fiind 58-81, in favoarea bulgarilor.

Pentru CSU Atlassib Sibiu urmeaza cele doua meciuri oficiale din Cupa Romaniei, in compania finalistei editiei precedente a competitiei, BC Mures Tg. Mures. Primul meci se joaca marti 22 septembrie 2015, de la orele 19:00 la Sibiu, iar pe 26 septembrie, la Mures. Pentru meciul de marti, biletele se pot achizitiona luni si marti, de la sediul Clubului, str. Rennes, nr.2, intre orele 8 si 16, iar marti direct de la sala, inaintea inceperii partidei.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279