ACTUALITATE

Forta Civica cere demisia ministrului Muncii

Forta Civica cere demisia ministrului Muncii

Pirpiliu_StefanPartidul Forta Civica solicita demisia ministrului Muncii Mariana Campeanu si considera ca fiecare minut petrecut de aceasta in fruntea ministerului este o jignire la adresa romanilor care platesc taxe si primesc pensie de la stat.

mariana campeanu cu ochelariSecretarul general al Partidului Forta Civica, Stefan Pirpiliu a declarat, vineri, intr-o conferinta    de presa la Sibiu ca este inacceptabil ca doamna ministru sa se foloseasca de problemele medicale ale sotului pentru a-si rezolva problemele de la minister. „Este rusinos cum incearca doamna Campeanu sa isi spele rusinea, folosindu-se de problema medicala a sotului. In aceasta chestiune, specialistii trebuie sa spuna daca este sau nu reala situatia si, nu vreau sa vorbesc cu pacat, dar este surprinzator cum o persoana cu doua boli grave, degenerative – cancer si parkinson – cum este cazul sotului doamnei ministru, cu dosar de pensionare in 2005, in 2014 poate sa mai conduca masina”, a declarat Stefan Pirpiliu.

Secretarul general al FC este de parere ca doamna ministru ar fi trebuit sa iasa in presa si sa prezinte modul in care a facut curatenie in sistem. „Guvernul Ungureanu a inceput un amplu control in modul in care sunt acordate certificatele persoanelor cu dizabilitati in urma caruia peste 1000 de, dosare au ajuns pe masa procurorilor. Din nefericire, in mandatul doamnei ministru totul a fost stopat. Iar persoanele care au un handicap evident si care nu se poate reface, sunt purtate an de an la reevaluare”, a declarat Pirpiliu. In aceeasi nota, presedintele organizatiei persoanelor cu dizabilitati a FC Sibiu, dr. Catalin Matusa sustine ca „anual se cheltuiesc foarte multi bani si timp pentru reevaluarea persoanelor invalide, la care este evident faptul ca handicapul nu poate regresa”.

In alta ordine de idei, liderul FC Stefan Pirpiliu considera oarecum amuzanta situatia doamnei Campeanu in ceea ce priveste consultarea familiei pentru a decide daca demisioneaza sau nu. „Stau si ma gandesc cum va arata consiliul de familie al doamnei ministru, in conditiile in care toata familia este platita din bani publici. Cum se va stabili cine isi da demisia, se va lua in considerare veniturile pe care le primesc de la stat?  In acest caz, este limpede ca fiul de la ASF castiga cel mai bine, asa ca va ramane. Salariul de parlamentar al doamnei este mai mare decat cel al celuilalt fiu, care e angajat la RAR, asa ca, probabil ca el va fi sacrificat. Dar si aici este o pierdere, pentru ca nu vor mai avea masina de serviciu de la RAR cu care sa se plimbe”, a spus Stefan Pirpiliu, care a adaugat, in final, ca spera ca domnul Campeanu sa nu aiba probleme de sanatate, „dar atunci doamna Campeanu ar avea o grava problema”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309