POLITICA

Forta Civica Sibiu propune tandemul Mihai Razvan Ungureanu – presedinte, Klaus Johannis – prim ministru

Forta Civica Sibiu propune tandemul Mihai Razvan Ungureanu – presedinte, Klaus Johannis – prim ministru

mru-klaus johannisPartidul Forta Civica Sibiu isi doreste ca partidele de dreapta sa ajunga cat mai repede la un consens in privinta candidatului care sa se lupte cu Victor Ponta si PSD la alegerile prezidentiale din toamna si considera ca un tandem Mihai Razvan Ungureanu – presedinte, Klaus Johannis – premier este varianta cu cele mai mari sanse de reusita.

„Partidele trebuie sa caute solutia care ar maximiza sansele de reusita a dreptei, in fata PSD, iar varianta Mihai Razvan Ungureanu-Klaus Johannis este cea mai potrivita. Conform tuturor sondajelor realizate in ultima perioada, cei doi politicieni sunt cotati cu cea mai mare incredere si intentie de vot. Propunerea noastra nu se bazeaza doar pe cercetarile sociologie, ci si pe dorintele exprimate de oameni in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. Foarte multi sibieni, dar nu numai, ne-au sugerat ca aceasta este varianta castigatoare”, a declarat presedintele Forta Civica Sibiu, Diana Pavelescu.

Liderul FC mai spune ca realizarea tandemului MRU-Johannis ar insemna plierea exact pe profilurile de presedinte si premier pe care romanii si le doresc. „Este conoscut faptul ca domnul primar Johannis ar prefera sa ocupe fotoliul de sef al Guvernului, iar calitatile si experienta il recomanda pentru acest post. In schimb, Mihai Razvan Ungureanu, istoric si diplomat de cariera, se inscrie perfect in profilul de presedinte pe care si-l doresc romanii”, a adaugat vicepresedintele Forta Civica, Diana Pavelescu. Ultimul sondaj de opinie realizat la inceputul lunii mai, de catre INSCOP Research, la comanda ziarului Adevarul releva faptul ca doar doi lideri politici ar fi capabili sa il invinga pe Victor Ponta: Klaus Johannis si Mihai Razvan Ungureanu. Potrivit acestui sondaj, Johannis era considerat cel mai potrivit sa candideze din partea PNL (37,9%), iar Mihai Razvan Ungureanu era vazut cel mai potrivit (26,7%) din partea partidelor de dreapta – PDL, PMP, Forta Civica. In plus, presedintele FC se afla pe un trend crescator in primele cinci luni din 2014, perioada in care MRU a urcat 3 procente in intentia de vot a romanilor.  „Toate aceste date arata ca varianta propusa de noi este cea pe care si-o doresc si romanii”, a conchis Diana Pavelescu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279